Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zala megye - gumiszerviz képes leírás - Gumiabroncs.tlap.hu
részletek »

Zala megye - gumiszerviz - Gumiabroncs.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gumiabroncs.tlap.hu » Zala megye - gumiszerviz
Keresés
Találatok száma - 3 db
Balaton Gumi - Keszthely

Balaton Gumi - Keszthely

A Balaton Gumi gumiabrocs szervíz Keszthelyen található. Cégünk 1990-ben kezdte meg működését. Kezdetben egy kicsi műhelyben folytattuk cégünket, ahol minden típusú személy, kisteher, terepjáró és motorkerékpár-gumi szerelését, javítását, centírozását, valamint forgalmazását végeztük. 2005-ben egy új, korszerű üzletet és szervizt nyitottunk ahol ügyfeleink tiszta, igényes, kényelmes környezetben vehetik igénybe magas színvonalú szolgáltatásainkat. 2005-ben csatlakoztunk Európa legnagyobb abroncs, kerék és autószerviz hálózatához a Point-s hálózathoz. Ezzel egyidejűleg korábbi szolgáltatásainkat kibővítettük, fék és futóműjavítással, olajcsere szolgáltatással, valamint kipufogók javításával és cseréjével. Szolgáltatásaink között megtalálható még gépkocsik műszaki állapotfelmérése és műszaki vizsgára való felkészítése. Gépparkunk a 2005-ös évben teljesen kicserélődött, hogy továbbra is a legkorszerűbb eszközökkel álljunk vásárlóink és gépjárműveik szolgálatában. Reméljük, hogy hamarosan Önt is a több száz elégedett vásárlónk táborában köszönthetjük. Forgalmazott téli és nyári gumiabroncsok: Good Year, Continental, Michelin, Yokohama, Pirelli, Kleber

Cserép Gumi

Cserép Gumi

Vállalkozásom mindig és mindig is törekedett a tökéletes munkavégzésre. Ennek érdekében a legmodernebb berendezések beszerzésére és technológiák bevezetésére törekszem. Raktáromban sokféle gumiabroncs márka megtalálható, az olcsó de még jó minőségtől a drágább jó minőségig. A hátteret a több mint 250 m² raktár biztosítja a leggyakoribb méretekkel és márkákkal. Sok importőrrel és márkaképviselettel állok jó viszonyba, 2002-től FSG partner és 2003 januárjától Marso partnerként dolgozom , így több 100 000 darabos raktárról tudom gyors és pontos határidőkkel biztosítani ügyfeleim részére biztosítani a megrendelt abroncsot. Forgalmazok motor, személygépkocsi, kisteherautó, terepjáró, tehergépkocsi, mezőgazdasági és munkagép gumiabroncsokat.

Innovex - Zalaegerszeg

Innovex - Zalaegerszeg

Cégfilozófiánk alapelve, hogy ügyfeleink igényeit a legteljesebb mértékben elégítsük ki. Ennek tükrében alakítottuk ki termékválasztékunkat, melyben megtalálható a legmagasabb fogyasztói igényt kielégítő Michelin, Pirelli, Continental, valamint a középkategóriát képviselő jó minőségi amerikai Cooper márka, mely a világ hetedik legnagyobb, elsősorban terepjáróabroncs gyártója. Termékválasztékunkba tartozik még a pénztárcát kímélő dél-koreai Michelin technológiával készült Roadstone. A személy, kisteher gumiabroncsok széles választékából minden ügyfelünk megtalálja számítását, melynek egyben márkaképviselői is vagyunk. Ezen felül még több termékcsalád képviseletét is ellátjuk, így az ATS világszínvonalú német könnyűfém alumíniumtárcsa gyártó cég termékeit. Forgalmazunk bolgár VIDA targonca abroncsokat, illetve távol keleten gyártott,teher és targonca tömlőket.

Tuti menü