Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szabocs-Szatmár-Bereg gumiszerviz képes leírás - Gumiabroncs.tlap.hu
részletek »

Szabocs-Szatmár-Bereg gumiszerviz - Gumiabroncs.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gumiabroncs.tlap.hu » Szabocs-Szatmár-Bereg gumiszerviz
Keresés
Találatok száma - 4 db
Cseró Kft. - Záhony

Cseró Kft. - Záhony

A Csero Kft. Záhonyban és Kisvárdán üzemletet gumiszervizt. Forgalmazott gumiabroncs márkák: BF Goodrich, Bridgestone, Dunlop, Sportiva, Good Year, Kleber, Kormoran, Kumho, Las, Michelin, Marshal, Montana Pirell, Toyo, Vredestein, Debica, Falken, Yokohama, Continental, Barum Rotex. A cég téli és nyári gumi készletet is árusít.

Gumiabroncs Kft. - Nyíregyháza

Gumiabroncs Kft. - Nyíregyháza

Gumiabroncs Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Telephely: Nyíregyháza, Bokréta u. 22 , Debrecen, Szabó Kálmán u. Tevékenységünk: gumiabroncsok és tartozékok /töml˜, véd˜szalag, keréktárcsa, javítóanyagok /kis és nagykereskedelme, gumiabroncsok javítása, szerelése, szállítás és kapcsolódó szolgáltatás Forgalmazott termékek, márkák: Michelin, Falken, Barum, Matador, Vredestein, Alliance, Stomil-Olsztyn,Trelleborg, Galaxy mez˜gazdasági, ipari, személy, munkagép abroncsok, töml˜k és véd˜szalagok, MIM GROUP, Stílautó, Alessio könnyˆfémtárcsák A telephelyeken saját készlettel állunk vev˜ink rendelkezésére illetve az általunk forgalmazott termékekb˜l 24-48 órás rendelést fogadunk el.

Marso gumiszervíz

Marso gumiszervíz

A leggyakoribb téli és nyári gumi és felni méretek kedvezményes áron. Gumiszerviz és gyors szerviz akciós csomagok. Hívja helyi tarifás kék számunkat, és tájékoztatjuk legújabb téli gumi, nyári gumi és felni akcióinkról, hitel lehetőségeinkről, és szerviz időpontot is foglalunk, hogy ne sorban állással tötlse az idejét. 06 (40) 20 40 80

Molnár Gumi - Nyíregyháza

Molnár Gumi - Nyíregyháza

Számos gumibeszállítónknak és partnerünknek köszönhet˜en Ön nálunk mindig versenyképes áron vásárolhat autójára megfelel˜ abroncsokat. Elterjedt méreteket és mintázatokat raktárról (Matador, Sebring, Kléber, Nokian, Pirelli, Michelin), egyedieket akár 24 ill.48 órán belül beszerzünk és felszerelünk. Nálunk biztos nem kerül autójára méretben, sebességindexben nem megfelel˜, eltér˜ mintázatú, vagy felújított futófelületˆ abroncs. Munkatársaink készséggel segítségére lesznek a méretek, mintázatok és árkategóriák közötti eligazodásban. Gumiszerelés és -javítás, centírozás: Mivel egyedül a gumik képviselik a kapcsolatot a gépjármˆ és az út között, érthet˜en rendkívül nagy szerepük van abban, hogy ez a kapcsolat minden körülmények között megbízható legyen és így garantálja a biztonságos közlekedést. Természetesen ezt a kapcsolatot számos tényez˜ befolyásolja: h˜mérséklet, csapadék az útfelüleleten, guminyomás, sebesség, abroncsok állapota. Munkatársaink mindezek figyelembevételével ajánlják az autójának és Önnek is legmegfelel˜bb megoldást.

Tuti menü