Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Komárom-Esztergom gumiszerviz képes leírás - Gumiabroncs.tlap.hu
részletek »

Komárom-Esztergom gumiszerviz - Gumiabroncs.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gumiabroncs.tlap.hu » Komárom-Esztergom gumiszerviz
Keresés
Találatok száma - 6 db
Gumibiznisz - Tát

Gumibiznisz - Tát

A gumiabroncs szakmában eltöltött évek alatt megdöbbentő felfedezésre jutottam: az emberek nagy része úgy tekint a gumikra, mint járművének érdektelen, elhanyagolható tartozékaira. A többség szükséges rosszként tartja számon, ha pénzt vagy időt kell áldozni rájuk; a gumiszervizt pedig csak akkor keresi fel kénytelen-kelletlen, ha muszáj: téli-nyári átszereléskor (sok autós még ilyenkor sem!), defekt esetén, vagy ha a lefutott gumik helyett újakra van szüksége. Sajnos, ez a hozzáállás a baleseti statisztikákban is tükröződik. Hazánkban évente kb. 40 halálos baleset és 400 személyi sérülés írható egyedül csak a túl alacsony guminyomás számlájára.

Hungária Gumiszerviz - Tatabánya

Hungária Gumiszerviz - Tatabánya

Gumiszerelés és centírozás: Magasszintű szolgáltatást nyújtunk korszerű gépeinkkel és minőségi anyagokkal. Speciális gumiabroncsok cseréje: Kerékszerelésnél, olyan gépeket használunk, amivel mindenfajta lemez és alufelnire tudunk dolgozni. Gumijavítás: A gumijavítást nagy szakmai gyakorlattal végezzük. Gumiabroncs és keréktárolás: A leszerelt abroncsok tárolását is vállaljuk.

Kupfer Gumi - Tarján

Kupfer Gumi - Tarján

Személygépkocsik, tehergépkocsik és terepjárók gumiszervízelése. Új, futózott és használt gumik értékesítése, gumiszerelés, javítás (24-48 órán belül). Téli nyári gumik cseréje, bértárolása is az alapszolgáltatásba tartozik. Könnyüfém felniket is értékesítenek és javítanak a szervizben. Forgalazott autógumi márkák: Barum, Bridgestone, Continetal, Debica, Dunlop, Firestone, Good Year, Michelin, Nokian, Pirelli, Uniroyal, Vredestein

Mezőgazdasági és ipari gumiabroncsok

Mezőgazdasági és ipari gumiabroncsok

A Reifen kft ipari munkagépek, földmunkagépek gumiabroncsainak forgalmazására szakosodott Célunk hogy minőségi termékek kínálata mellett a teljes körű szolgáltatást nyújtsunk partnereinek. Tevékenységünk fő irányai a földmunkagép, és mezőgazdasági gumiabroncsok, forgalmazása, de bármilyen más ipari, mezőgazdasági, építőipari, bánya, vagy különleges alkalmazású gép kerekeivel is foglalkozunk. Szakmában eltöltött számos év tapasztalatai alapján elmondhatjuk, hogy a hozzánk fordulóknak a legmegfelelőbb megoldást kínáljuk bármilyen munkagéppel, erőgéppel dolgozzék is.

Sérült mezőgazdasági és ipari abroncsok javítása

Sérült mezőgazdasági és ipari abroncsok javítása

Cégünk sérült mezőgazdasági, rakodógép és földmunkagép abroncsok javításával foglalkozik. A javítás meleg eljárással történik, egy új javító rendszer segítségével. Lényege, hogy a javító tapasz és a javítandó felület egyszerre, egyidejűleg van vulkanizálva. Az eljárás gyors és hatékony, használata jelentős időt és pénzt takarít meg. A géppel a gumiabroncs szinte egész felülete javítható a teherautó abroncsoktól egészen a legnagyobb mezőgazdasági és földmunkagép abroncsokig. További információért tekintse meg weblapunkat vagy keressen elérhetőségeinken! Mildor Gumiszervíz Kft. www.mildorgumi.hu mildorgumi@gmail.co m 06 30 2 165 427

Szalvano Gumiszervíz - Tatabánya

Szalvano Gumiszervíz - Tatabánya

Cégünk 2001-ben alakult. Fő tevékenységünk: személy, teher, mezőgazdasági, munkagép, targonca, motorkerékpár gumiabroncsok értékesítése, szerelése, centírozása, javítása. Szervízünk a legkorszerűbb gépekkel van felszerelve. Folyamatosan bővülő raktárkészlettel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Cégünk 2002 óta ISO 9001:2001 minőségirányítási követelményeknek megfelelően működik. 2004 őszén új telephellyel bővültünk Tatabányán. ( cím: Táncsics Mihály u. 46.) Forgalmazott téli és nyári autógumi márkák: Bridgestone, Barum, BF Goodrich, Continental, Dayton, Debica, Dunlop, Firestone, Fulda, Goodyear, Kleber, Kormoran, Marangoni, Matador, Michelin, Nokian, Pirelli, Sava, Semperit, Uniroyal Az oldalon a nyári gumi és a téli gumi külön kategóriában gumiabrocs gyártók szerint rendezve lehet keresni.

Tuti menü