Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Jász-Nagykun-Szolnok gumiszerviz képes leírás - Gumiabroncs.tlap.hu
részletek »

Jász-Nagykun-Szolnok gumiszerviz - Gumiabroncs.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gumiabroncs.tlap.hu » Jász-Nagykun-Szolnok gumiszerviz
Keresés
Találatok száma - 5 db
Bujáki Gumi - Szolnok

Bujáki Gumi - Szolnok

Szolnok Mártírok út 28-ból a Mártírok út 55-be ( a volt Fenyő majd kínai étterem helyén) Új minden igényt kielégítő,szép környezetben várjuk régi és leendő új ügyfeleinket . Tiszta, kulturált váró-és bemutatóhelyiségben ,kávé ,tea,capuccino vagy forrócsoki mellet várhatják meg amíg autójuk elkészül. Ügyfeleink teljeskörű kiszolgálására folyamatosan bővitjük szolgáltatásainkat gyorsszervízzel,olajcserével,futóműállit ással. Nálunk továbbra is a legszínesebb alufelni kínálatot találják , valamint kerékőröket, nyomtávszélesítőket, tuning csavarokat, ringeket és még sok más kiegészítőket. Természetesen a gumiabroncsok széles választékát is.

Huszár Autóklinika Kft. - Szolnok

Huszár Autóklinika Kft. - Szolnok

Az autóklinika 1997-ben kezdte meg működését egy szervízállással egyszemélyes műhelyként. Fő tevékenység a személy és kisteherautók szervizelése volt. 2000-ben a szerviz bővítéseként megkezdtük a gázautók javítását, beszerelését. Az évek során, a kor igényeinek megfelelően folyamatosan fejlesztettük műhelyünket, és a technikai hátteret. Pillanatnyilag 6 szervízállással, négy alkalmazottal dolgozunk. 2006-tól az AUTOFIT-szervízhálózat szerződött partnerei vagyunk.

Radiál Technik - Kecskemét

Radiál Technik - Kecskemét

Reméljük minden információt megtalál amire szüksége van, azonban ha mégsem kérem telefonáljon, vagy küldjön e-mailt és mi segítünk ! Cégünk 16 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, ezért is számíthat szaktudásunkra. Bármilyen gumiabroncs esetleg futóművel kapcsolatos problémája van, megtisztel ha bennünket választ ennek megoldására.

Reifenman 2000 - Abony

Reifenman 2000 - Abony

Cégünk 16 éve foglalkozik gumiabroncs forgalmazással valamint szereléssel. Szakembereinket mindig úgy választottuk ki ,hogy munkavégzés közben mindig az elvárásoknak megfelelően pontos ,precíz munkát biztosítsanak Önöknek, és persze megfelelő szakmai tájékoztatást tudjanak nyújtani.Szervizünkre ezért jellemző egyben kötelező . (fiatalos) jó csapatmunka. Évről évre több szolgáltatást kínálunk, mert szerintem a mai rohamosan fejlődő világban ez elengedhetetlen. Így most teljeskörű gumiszereléssel, autószereléssel, alkatrészbeszerzéssel várjuk vásárlóinkat. A modern új generációs autópark fejlődése végett azt tartottam jónak, hogy egy nemzetközi hírnévvel rendelkező multinacionális cég frenchise rendszeréhez csatlakozzunk. Csatlakozásunk célja, hogy mindig a legmegfelelőbb termékeket, alkatrészeket tudjuk ajánlani valamint biztosítani minden körülmények között az Önök számára. Ezt csak magasan képzett szakemberekkel (Premio részéről megfelelő továbbképzésekkel, gyárlátogatásokkal, munkásaink állandó tesztelésével) tudjuk elérni. Ezért lett a sikeres vállalkozás létfontosságú alkotóeleme része a PREMIO filozófiának: 100% vevői elégedettség. Az alacsony árak nálunk soha nem mehetnek

SnowFox gumi - Szolnok

SnowFox gumi - Szolnok

Gépkocsijához bármilyen gumiabroncsot, keréktárcsát be tudunk szerezni. Forgalmazott márkáink egyebek között a következők: Michelin, Continental, Goodyear, Bridgestone, Pirelli, Hankook, Kleber, Dunlop, Firestone, BFGoodrich, Fulda, Sava, Kormoran, Matador, MOMO, Kronprinz stb. Szolnokon a Tiszamenti Regionális Vízművek Rt udvarán a Thököly út 83. szám alatt található a Nord Plus Gumi Kft telephelye. A társaság 1997-óta foglalkozik motor, személy, teher és mezőgazdasági gumiabroncsok forgalmazásával, szerelésével és javításával. A cég dolgozói magasan képzett szakemberek, akik részt vesznek minden olyan továbbképzési oktatáson amit a Snowfox Int. Kft szervez a gumiabroncs gyártók bevonásával. Ezeken az oktatásokon különösen nagy hangsúlyt fektetnek a piacon megjelenő új mintázatú gumiabroncsok tulajdonságairól, ezáltal a vevők felé megfelelő információt tudunk biztosítani a különböző gumiabroncsok kiválasztásában.

Tuti menü