Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ipari és agró gumiabroncsok képes leírás - Gumiabroncs.tlap.hu
részletek »

Ipari és agró gumiabroncsok - Gumiabroncs.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gumiabroncs.tlap.hu » Ipari és agró gumiabroncsok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Atra ipari és agró gumiabroncsok

Atra ipari és agró gumiabroncsok

ATRA Kecskemét Kft 1991-ben alakult ipari gépek, targoncák, földmunkagépek gumiabroncsainak forgalmazására azzal a célkitűzéssel, hogy minőségi termékek kínálata mellé a legteljesebb körű szolgáltatást nyújtsa partnereinek. Tevékenységük fő irányai a targonca, földmunkagép, és agroindustrial gumiabroncsok, keréktárcsák forgalmazása, de bármilyen ipari, építőipari, bánya vagy különleges alkalmazású gép kerekeivel is foglalkoznak. A targoncákhoz többféle tömör és fúvott gumiabroncsot kínálnak, akár a megrendelő telephelyén felszerelve azokat. Műhelyautóink az ország nyolc pontján létesített telephelyeikről kiindulva látják el ügyfeleiket helyszíni munkavégzéssel.Fő szállítónk a belgiumi Solideal cég, amelynek neve bár csak a szakmán belül ismertebb, ennek ellenére a világ legnagyobb ipari gumiabroncs gyártója, számos nagy gyártó eredeti alkatrész beszállítója (Caterpillar, Mitsubishi, Komatsu, Bobcat, JCB stb.). A tömör gumiabroncsok másik szállítója a német Gumasol cég, amely az egyik legnagyobb tapasztalattal rendelkező gyártó ebben a ermékkörben.

ISA Kft. - Budapest

ISA Kft. - Budapest

Ipari, mezőgazdasági és különleges abroncsok specialistái vagyunk, importőrök, nagykereskedők. Cégünk az abroncsiparban több tízéves hazai és nemzetközi gyakorlattal rendelkező, felsőfokú végzettségű, több idegen nyelvet beszélő munkatársakból áll. Cégfilozófiánk alapelve, hogy ügyfeleink igényeit a speciális, különleges méretekben, típusokban a legteljesebb mértékben és a lehető leggyorsabban elégítsük ki. Ezen sokrétű és összetett szakértelmet igénylő szolgáltatást nagy műszaki tapasztalatokkal rendelkező munkatársaink tanácsadással, műszaki képzéssel, bemutatóval tudják biztosítani. Az alábbi termékekkel 5 éve foglalkozunk. Termékválasztékunk folyamatos, dinamikus fejlődése és mindent igényt és réteget kielégítő márkaválasztékunk tette nevünket ismerté. Kiemelt termékcsaládként forgalmazzuk az egyik legnagyobb méretválasztékkal rendelkező Európában erős pozíciót szerzett ALLIANCE márkájú abroncsokat. Mindezen palettát tökéletesen kiegészíti a diagonál kivitelű BKT márkanéven forgalmazott abroncsok. A speciális kisabroncsok széles választékban és márkában, így TITAN, MAXXIS, CHENG SHIN, DURO

Sinaopt Kft. - Budapest

Sinaopt Kft. - Budapest

A Sinaopt Kft garanciát vállal az általa forgalmazott gumiabroncsok anyag és gyártási hibáitól való mentességére az alábbi feltételek szerint. A garancia érvényesítésének egyik feltétele, hogy az abroncsot rendeltetés szerint használja a vásárló. Az alábbi leírás segítséget ad a gumi megfelelő használatához.

Solt - Hoffmann Service Kft.

Solt - Hoffmann Service Kft.

A Hoffmann Service minden ügyfelének biztosítja azon teherabroncsok körét, amivel partnereink által megfogalmazott abroncsigényeket a legköltséghatékonyabb módon tudjuk biztosítani. Teherabroncs kínálatunkba beletartoznak mind az új mind a futózott termékek. Új termékek esetén rendelkezésre állnak a nagy világmárkák, de amennyiben speciális igény merül fel azt is megoldjuk. Futózott termékeink saját gyártású BANDAG termékek. Mind az új és a BANDAG abroncsokkal olyan lehetőség nyílik az ügyfeleink részére, hogy minden műszaki megoldást képesek a legköltséghatékonyabban lefedni. Teherabroncs típusok: Távolsági teherabrocs, helyközi teherabroncs, vegyes használatú teherabroncs, terepes teherabroncs, városi busz abroncs.

Tuti menü