Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hajdú-Bihar megye - gumiszerviz képes leírás - Gumiabroncs.tlap.hu
részletek »

Hajdú-Bihar megye - gumiszerviz - Gumiabroncs.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gumiabroncs.tlap.hu » Hajdú-Bihar megye - gumiszerviz
Keresés
Találatok száma - 6 db
Csebo Gumi - Debrecen

Csebo Gumi - Debrecen

Cégünk már több mint 10 éve áll az Önök rendelkezésére. Ezalatt az idő alatt biztonságos, ügyfeleink érdekeit maximális mértékben kiszolgálni igyekvő, rugalmas szolgáltatások kialakítására törekedtünk. A folyamatosan bővülő ügyfélkör mellett mi lehetne több bizonyíték, mint a hosszú időre visszatekintő szakmai tapasztalat, a felkészült szerelőcsapat, minőségi termékek és színvonalas technológia. Továbbá partnerünk, az Abroncs Kereskedőház (AKH) is zálog a garanciára.

Diószegi Vizsgabázis - Debrecen

Diószegi Vizsgabázis - Debrecen

Igen kedvező árú GT Radial, Kormoran, Balu, Matador, Yokohama és egyéb márkájú kiválló minőségű gumik széles választékát kínáljuk. Gépjárművek gumiabroncsainak teljes körű szervizelése. Téli, nyári gumiabroncsok értékesítése: vásárlóink minden igényét kielégítő termékválaszték. Centrírozás, gépi gumiszerelés. Könnyűfém felni ill. acéltárcsák javítása, görgőzése, hidraulikus préssel való javítása. Szélvédő javítás: kavicsfelverődések, pontszerű sérülések, karcok javítása, polírozása. HAVARIA, helyszínen rendkívüli segítségnyújtás sürg˜s esetekben, Debrecen vonzáskörzetében, a fenti mobilszámon.

Józsa autócentrum Kft. -Debrecen

Józsa autócentrum Kft. -Debrecen

A Józsa Gumiszerviz Kft. 2006. októberében alakult Debrecen-Józsán, fő profilja gumiszerviz és gépkocsi gyorsszerviz. Telephelyünkön 3 álláson a legmodernebb gépekkel és képzett szakemberekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére lehetővé téve a gyors és precíz kiszolgálást. Célunk az ügyfeleinkkel való tartós, hosszú távú kapcsolat kialakítása, melyet folyamatos termék- és szolgáltatásbővítéssel illetve innovációval igyekszünk elérni, szem előtt tartva környezetünk változó igényeit. A környéken egyedül cégünknél lehetőség van gumitárolásra, mely kényelmes megoldást nyújt az épp nem használt gumik elhelyezésére. A Józsa Gumiszerviz Kft. teljeskörű vagyon- és felelősségbiztosítással rendelkezik, amely maximális biztonságot nyújt ügyfeleinknek a ránk bízott vagyontárgyaikkal kapcsolatban. A minél magasabb szintű szolgáltatást szolgálja raktárkészletünk is, így ügyfeleink kb. 5000 db. gumiabroncsból válogathatnak azonnal. Raktárunkban megtalálhatók továbbá gépjárműszűrők és a Mobil kenőanyagok teljes termékskálája is. Ezenkívül vállaljuk bármilyen gépjárműalkatrész beszerzését 24 órán belül a legjobb árakon és minőségben.

Nord Frank Kft. - Debrecen

Nord Frank Kft. - Debrecen

Székhelyünk Debrecenben a Bellegelőkert 36/C alatt minden igényeket kielégítő személy és tehergépkocsi szerviz működik. A gépeink folyamatos cseréjével, modernizálásával elértük, hogy az ország egyik legmodernebb szakszervizévé váltunk az évek során. Szolgáltatásaink: személy-, teher-, és munkagép-szerelés; centrírozás, elektrocentrírozás; abroncsok profil után-vágása, futóztatása; abroncsok minőségi anyagokkal való javítása, abroncssütése; személy-, kisteher gépkocsi futóművének javítása, beállítása; olajcsere.

Oláh Gumiszerviz Kft - Műszaki vizsgálat

Oláh Gumiszerviz Kft - Műszaki vizsgálat

Lecserélné autógumiját? A debreceni Oláh Gumiszerviz Kft. minőségi és megbízható szolgáltatásokat nyújt gumiabroncs kereskedelemben, szervizelésben és javításban egyaránt! Vállalkozásunk gumiabroncsok kis ? és nagy kereskedelmével, felnik, kenőanyagok és egyéb eszközök értékesítésével foglalkozik. Látogasson el honlapunkra, tudjon meg többet szolgáltatásainkról! Tekintse meg forgalmazott márkáinkat és aktuális akcióinkat! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérdése lenne termékeinkkel, árainkkal kapcsolatban, keressen meg minket a honlapon megadott elérhetőségeken! Kérjen árajánlatot még ma szakképzett kollégáinktól a megadott elérhetőségeken!

Rolling Road - Debrecen

Rolling Road - Debrecen

Ha nincs ideje gumiszervizbe vinni autóját, ha nem szeret sorban állni, vagy defektet kapott útközben és inkább szakemberre bízná, hívjon minket! Debrecen területén ingyenesen házhoz megyünk, és elvégezzük a szükséges gumiszerelési munkát autóján. Ön kitalálja, hogy mikor és hol a legmegfelelőbb a szerelés, felhív minket, mi kiszállunk a megbeszéltek szerint, és elvégezzük a kért szereléseket, miközben Ön akár kedvenc sorozatát is nézheti, vagy végezheti a folyamatban lévő munkáját. Spóroljon időt, pénzt, energiát a Rolling Road Mobil Gumiszerviz segítségével!

Tuti menü