Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyor-Moson-Sopron gumiszerviz képes leírás - Gumiabroncs.tlap.hu
részletek »

Gyor-Moson-Sopron gumiszerviz - Gumiabroncs.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gumiabroncs.tlap.hu » Gyor-Moson-Sopron gumiszerviz
Keresés
Találatok száma - 4 db
Chapo Szervíz

Chapo Szervíz

Cégünk 1998-ban alakult Győrben ahol jelenleg is folytatjuk tevékenységünket. Fő profilunk a gumiabroncs szerelés , centírozás, kereskedelem személyi és kisteherautó kategóriában. Az évek során folyamatosan bővültek szolgáltatásaink ( Zöldkártya készítés, Eredetiségvizsgálat, Futóműállítás, Kenőanyagok forgalmazása, Klímatöltés ill. tisztítás, Műszaki vizsgára való felkészítés. 2008-ban csatlakoztunk a Bridgestone Európai szervízhálózatához ( FirstStop) és megnyitottuk második telephelyünket Nyúl községben ahol már európai szinten felszerelt és kialakított szervízünkben várjuk kedves vendégeinket. Ebben a szervízben már GP Shop is kialakításra került, amelyben Bridgestone-os ajándéktárgyak, ( Pólók sapkák) és egyéb kiegészítők illetve magas szinvonalú autófelszerelési és autóápolási cikkek, is megvásárolhatóak.

Egyed-Gumi Kft. - Győr

Egyed-Gumi Kft. - Győr

Cégünk 1995-óta mˆködik, családi vállalkozás formában. Gumiabroncsok forgalmazásával, szerelésével, centírozásával, javításával foglalkozunk, ezen kívül rendszeresen exportálunk Romániába. Szervizünk berendezése, felszereltsége az európai színvonalnak megfelel. Gépeinket 3-4 évente cseréljük, a pontos precíz kiszolgálás érdekében. Alkalmazottaink száma 15 f˜. Téli gumiabroncsok széles választékban, 15-30%-os kedvezménnyel; acéltárcsák, tehergumiabroncsok kedvező áron kaphatók!

Marosi Gumi - Győr

Marosi Gumi - Győr

Gumiabroncsok és felnik forgalmazása, gumiszerelés és centírozás valamint vulkanizálás is történik a MarosiGumi műhelyében Győr mellett. Autójának futóművét is beállítják kérésére. Téligumi, nyárigumi és 4 évszakos gumi is van a választékban.

Tóth és Tóth Gumi Bt. - Mosonmagyaróvár

Tóth és Tóth Gumi Bt. - Mosonmagyaróvár

A vállalkozás 1988-ban alapult, akkor még a Soproni utcán lévő műhelyben üzemelt. 2000-ben új helyre költözött a Gabonarakpartra, ahol Tóth Ákos és if. Tóth Gyula az új évezrednek megfelelő színvonallal várja az érdeklődőket. 2002. áprilisában a Michelin kiemelt üzleti partnere a Tóth és Tóth Gumi Bt,majd 2004-ben belépett a Point's hálozatába. Reméljük megtisztel bizalmával és Önt is ügyfeleink között köszönthetjük!

Tuti menü