Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gumiabroncs márkák képes leírás - Gumiabroncs.tlap.hu
részletek »

Gumiabroncs márkák - Gumiabroncs.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gumiabroncs.tlap.hu » Gumiabroncs márkák
Keresés
Találatok száma - 20 db
BF Goodrich gumiabroncs

BF Goodrich gumiabroncs

1896-ban a BFGoodrich lett az amerikai automobil-történelem első gumiabroncsgyártója. A clevelandi (Ohio) Winton Automobile Company kérésére a társaság teljesített egy rendelést, amely keretében az új Wintonhoz, egy kisszériás termékhez gyártottak gumiabroncsokat. Történelme során több újítás és elismerésre méltó teljesítmény is köthető a márkához. Például: BF Goodrich gumiabroncsokkal volt szerelve 1977-ben a Columbia űrrepülő. Az autóversenyekhez is szállítanak speciális gumiabroncsot.

Bridgestone gumiabroncs

Bridgestone gumiabroncs

A Bridgestone mára jól ismert márkanév, ha arról van szó, hogy valahonnan valahová kell utaznunk - és teljes joggal az. Cégünk jóformán minden típusú járműhöz gyárt gumiabroncsot. A Bridgestone Corporation szekcióban részletesen bemutatjuk önnek szervezetünket, innen továbbléphet a globális oldalra és elérheti éves jelentéseinket is. Ugyanitt olvashat környezetvédelmi és biztonsági intézkedéseinkről, valamint eddigi sikereinkről. Ismerjen meg bennünket jobban!

Continental gumiabroncs

Continental gumiabroncs

Continental céget Hannoverben alapították 1871-ben, és jelenleg az egyik az öt legnagyobb autóipari beszállító között van a világon, és a második legnagyobb Európában. Gumiabroncs gyártás a fő profilja. Mindenféle éghajlattípusra, autótípusra és útviszonyra gyártanak autógumit.

Deestone gumiabroncs

Deestone gumiabroncs

Deestone gumiabroncs márkát Thai iparos csoport hozta létre 28 évvel ezelőtt egy, aki úgy véli, hogy a törekvés a kitünő gyártási minőség a legfőbb feladat.. Abban az időben, a gumi volt az "új arany" Dél-Kelet Ázsia egyaránt Malajziából és Thaiföldről agresszíven terjeszkedő ebbe az új iparágban. A cég eredetileg közúti szállítójárművek gumiabroncsaira összpontosított, majd terjeszkedett a speciális abroncsok ipari és mezőgazdasági piaci szegmensekben. 1994-ben a gumiabroncs gyártás már változatós volt, kerékpár, robogó, speciális ipari abroncs és gumibelső.

Dunlop gumiabroncs

Dunlop gumiabroncs

A Dunlop kitűnő hírnévnek örvend a nagy teljesítményű autók és a morotkerékpár tulajdonosok körében. Kiterjedt verseny tapasztalatainak és meggyőző sikereinek köszönhetően számos innovatív abroncsot mutatott be az évek során. Mindig a vezetés élményének a maximalizálása volt a célja, így a Dunlop minden motorkerékpár és autó vezetőjének a legújabb technológiájú abroncsot tud kínálni. A Dunlop Touch Technology a cég termékfejlesztési filozófiájának kifejeződése. A Dunlop abroncsok segítenek a söfőrnek az út teljesebb érzékelésében, így a vezető jobban uralja járművét és jobban átéli a vezetés örömét. A Dunlop a világ egyiki legjelentősebb nagy teljesítményű (HP és UHP) abroncs gyártója, termékeit szinte az összes híres autógyár kínálja gyári elsőszerelésként: Alfa Romeo, Audi, AMG, Aston Martin, BMW, Honda, Jaguar, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel/Vauxhall, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Seat, Skoda, Toyota és Volkswagen. A Dunlop motorkerékpár abroncsok is szerepelnek a legelismertebb gyártók gyári elsőszereléseként : Aprilia, Benelli, BMW, Buell, Derbi, Ducati, Harley Davidson, Honda, HRD, Husaberg, Husqvarna, Kawasaki, KTM, MV Agusta, Peugeot, Piaggio, Suzuki, Yamaha

Fulda gumiabroncs

Fulda gumiabroncs

Fulda - A több, mint 100 éve német csúcstechnológia A FULDA név nem csak szinonimája a Németországban található városnak és folyónak.Az 1900-ban alapított Fulda egyúttal egy német abroncsgyártó, amelynek minőségi termékei biztonságot és hosszantartó teljesítményt garantálnak, illetve kiemelkedő értéket nyújtanak az árukért A megközelítőleg 10%-os piaci részesedésével ma Fulda Németország egyik vezető márkája, amely megbízható és csúcsminőségű termékek széles skáláját kínálja személyautók, könnyű teherautók, teherautók, illetve mezőgazdasági alkalmazások számára. Ha többet szeretne megtudni a Fulda múltjáról, nézze meg a Fulda Története Videot Fulda - Német csúcstechnológia A Fulda minőség annak az alapos ismeretnek az eredménye, hogy mi teszi ezeket a hazai piac legjobb termékévé: hiszen Németország a világ egyik legigényesebb piacának számít. A Fulda termékeket úgy tervezték, hogy a sebességkorlátozás nélküli autópályáktól kezdve a kemény téllel rendelkez˜ alpesi területekig, még a legnehezebb körülmények között is biztonságos vezetést garantáljanak.

Hankook gumiabroncs

Hankook gumiabroncs

A Hankook Tire 1941 óta törekszik kielégíteni ügyfelei igényeit, kiváló minőségű termékeket és élvonalbeli technológiákat használva fel az értékek fokozásához, miközben több mint 170 országban terjeszkedik. A hatékony és halad ügyvitelnek köszönhetően erőteljes menedzsmentújításokat, kimerítő kutatási és fejlesztési felfedezéseket és agresszív marketing stratégiákat valósítottunk meg, hogy megerősíthessük Korea legjobb autógumi-gyártója pozíciónkat. Ugyanakkor a gyártásra összpontosító vállalkozásból egy piacorientáltabb és ügyfélbarátabb céggé változtunk át, amely a kihívásoknak való megfelelés érdekében folyamatosan növekszik A Hankook Tire globális tényezővé vált a világ gumiabroncs piacain, mint például Kína, Amerika és Európa, mivel a gumiabroncsainkat olyan nemzetközileg ismert gépjárműgyártók választják, mint a Ford, Volvo, Mitsubishi, Renault és Volkswagen.

Kerékpár gumi forgalmazása

Kerékpár gumi forgalmazása

Szeretnél egy menő bringát? Akkor nézd meg akciós kerékpárjainkat! Kattints, és válogass Schwinn Csepel, Gepida, Neuzer, Kross, Koliken és Torpado biciklik között! Márkás, mégis olcsó kerékpárjaink és sportszereink minden korosztálynak lehetővé teszik, hogy átéljék a mozgás örömét. Hogy még jobb feltételekkel juthass új bicajhoz, nálunk egészségpénztári számlára is vásárolhatsz, de vehetsz kerékpárt Erzsébet utalványra is. Igen, most jött el az alkalom! Látogass el kerékpár webáruházunkba! Nézzen körül webáruházunkban!

Kleber gumiabroncs

Kleber gumiabroncs

KLEBER 100 év óta a megbízhatóság, biztonság és közelség hármas szabályára építi jó hírnevét. Ez a három döntő fontosságú előny segítette abban, hogy az Európa-szerte ismert márkából a piac egyik vezetőjévé lépjen elő, valamint hogy a legnagyobb gépjármű konstruktőrök partnerévé váljon. Ez a követelmény érvényes teljes termékskálájára. A KLEBER minden gépjármű típusra gyárt abroncsokat és az autóvezetők számára biztonságot és nyugalmat garantál.

Hirdetés
Marangoni gumiabroncs

Marangoni gumiabroncs

Marangoni gumiabroncs a speciális sport autógumikról híres. Ezen kívül természetesen gyártanak mindenféle méretű nyárigumi és téligumi garnitúrákat. Magyarországon nem annyira elterjedt az autógumi kereskedők között, ezért kevesen forgalmazzák.

Matador gumiabroncs

Matador gumiabroncs

HISTORY OF TRADEMARK MATADOR Púchov rubber plant is the continuator of well-known trademark Matador as it took up the tradition of the first tyre manufacturer in former Czechoslovakia - company Matador seated in Bratislava. This company launched the production of tyres in 1925 and its tyres were mounted to all famous czechoslovak automobiles of the 30-s, thus contributing in co-operation with trademarks SKODA, TATRA, AERO and others to the development of automotive industry in central Europe.

Michelin gumiabroncs

Michelin gumiabroncs

A Michelin a világ vezető gumiabroncsgyártó vállalata, több mint 170 országban rendelkezik kereskedelmi kirendeltséggel és 118 000 alkalmazottat foglalkoztat világszinten. A fenntartható minőségi mobilitás javítása mellett elkötelezett Michelin 68 telephelyen, 19 országban, öt kontinensen tervez, gyárt és értékesít gumiabroncsokat repülőgépekre, személy- és kisteherautókra, kerékpárokra, földmunkagépekre, mezőgazdasági gépekre, nagyteljesítményű teherautókra, motorkerékpárokra valamint az amerikai űrrepülőgépre. Ezen kívül a vállalat, szállás és étterem kalauzokat, turisztikai kiadványokat, térképeket és autóstérképeket jelentet meg, valamint a mobilitást elektronikusan támogató szolgáltatásokat biztosít a ViaMichelin.com weboldalon keresztül. A cégcsoport kutatás- és innováció-fejlesztést az Európában, az Egyesült Államokban és Japánban található technológia központokban végez. A Michelin Magyarországon ma egy közel 1700 főt foglalkoztató ipari és kereskedelmi csoport. A Michelin Hungária Kft. Személy- és kisteherabroncsok, teherabroncsok, mezőgazdasági és földmunkagép abroncsok kereskedelmét koordinálja a Magyarország-Csehország-Szlovákia-Szlové nia régióban.

Nokian gumiabroncs

Nokian gumiabroncs

Product range: Products delivering added value to customers and consumers developed through special knowledge and expertise in the demanding Nordic conditions: winter tyres, SUV tyres, forestry and forest tractor tyres and winter tyres for trucks and buses. Production: Own factories in Nokia, Finland and in Vsevolozhsk, Russia. Contract manufacturing in Indonesia, China, Slovakia, India, Spain and in the USA. Market areas: Key markets are regions that feature conditions similar to those in the Nordic countries, which place special challenges on tyre performance: snow, forests, and the harsh and variable weather and driving conditions in different seasons. Customer groups: Replacement markets; distributors with long-term commitment and loyalty to build Nokian brand positionning as partners i.e. Vianor partners, importers with a limited or one-brand approach. In addition selected OE customers involved in long-term product development co-operation.

Pirelli gumiabroncs

Pirelli gumiabroncs

Több mint száz éves gumigyártó tapasztalatának köszönhetôen a Pirelli maximális biztonságot, élettartamot és kényelmet biztosító termékeket gyárt. A napjainkra felhalmozott szakértelemnek és a vezetés iránti lelkesedésnek köszönhetôen a Pirelli mérnökei hatalmas lépéseket tettek elôre és komoly fejlesztéseket hajtottak végre. A Pirelli személyautó abroncsai nemcsak kiemelkedô teljesítményt, de kiváló, útfelületrôl érkezô visszajelzéseket is garantálnak a sofôr számára, amivel jobban kihasználható az autó teljesítménye. Röviden, a Pirelli élvezetessé és problémamentessé teszi a vezetést.

Sava gumiabroncs

Sava gumiabroncs

Sava's offer ranges from tourist and real estate services to technical rubber and chemical products. We - Sava's people - are active anywhere we can make a contribution to the development of advanced services and products. Sava belongs to the largest business systems in Slovenia and focuses on the operations, in which it can achieve a high international recognisability both in Slovenia and neighbouring countries. Sava's operations comprise: Rubber manufacturing Other operations Tourism Other operations Investment finance We are decided to achieve and maintain a long-term leading position with our products and services in all segments of selected operations in the domestic and world market. The Sava Group employs 2,692 people who in 2008 generated a net profit of Euro1.9 million, while the net profit of Sava d.d. amounted to Euro4.6 million. In 2008, the rate of return stood at 0.3%.

Semperit gumiabroncs

Semperit gumiabroncs

With Semperit tyres 'it always runs' - and it has done so for over a hundred years. because the name of our brand comes from the Latin 'semper it' and means 'it always runs'. We have traditionally always built tyres able to handle the tough demands of the homeland of our Alpine brand. And tyres that can fulfil these demands are tyres you can rely on wherever you are, winter and summer. Semperit tyres are not just some average tyres - thanks to the balanced performance of our products, they represent the golden mean. Anyone who buys Semperit tyres is not just sensible and price-aware, but also responsible in his approach towards himself and towards others. Semperit produces technologically advanced tyres for all those motorists who apply critical reasoning when it comes to buying tyres and driving. What you will find convincing on our tyres is the safety, reliability and first-rate handling they offer. And our range has tyres to meet every requirement. Whether your main concern is comfort or sporty performance - from compact vehicles to sports cars we have the right tyre for you - in tried and tested Semperit quality.

Titan gumiabroncs

Titan gumiabroncs

Titan has a heritage of over 100 years in the off-highway wheel manufacturing business. Since Titan's entrance into the tire market in 1993, we have evolved into a leading global supplier of complete wheel and tire assemblies for off-highway vehicles. Titan's primary markets include agriculture, earthmoving/construction and consumer applications. Strategic acquisitions have built Titan into a successful worldwide corporation serving the most respected names in the original equipment industry. With that support, Titan is expanding its focus in the off-highway markets.

Tuti menü