Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fejér megye- gumiszerviz képes leírás - Gumiabroncs.tlap.hu
részletek »

Fejér megye- gumiszerviz - Gumiabroncs.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gumiabroncs.tlap.hu » Fejér megye- gumiszerviz
Keresés
Találatok száma - 4 db
Aba Gumi

Aba Gumi

Gumiabroncs szerelés és javítás személy- és kisteherautók számára normál abroncsok szerelése; defekttűrő abroncsok szerelése, igényes alufelni- vagy krómfelni szerelés; lézeres letapogatás, automatikus méretbevitel. Gumiabroncs szerelés és javítás teherautók, munkagépek és mezőgazdasági járművek számára gumiabroncsok bérfutózása; mintavágás;

Alfa-Radiál - Martonvásár

Alfa-Radiál - Martonvásár

Cégünk a jelenlegi telephelyén 1994-ben kezdte kereskedelmi tevékenységét mérleg és MTZ alkatrész árusítással. Az ügyfeleink igényeit mindvégig szem előtt tartva, raktárkészletünket folyamatosan bővítettük új termékcsoportokkal, majd gumiszervízünket is megnyitottuk. Ezután új raktárépülettel, majd fedett udvarral növeltük telephelyünk hasznos területét. 2002-ben édesapám gépészeti szakképzettsége, gyakorlata és a mezőgazdasággal való kapcsolata révén kérésre, saját finanszírozással (egy régi dán gép alapelvét követve) kifejlesztettünk egy nagyteljesítményű, vontatott gyümölcsfarázó gépet. Szakmai segítséggel addig alakítottuk a gépet, hogy a gödöllői egyetem bevizsgálás után, az európai szabványnak megfelelőnek minősítette és felvette a támogatott gépek listájára. Ez az egyetlen magyar gyártmányú gyümölcsfa rázógép, amelynek kiváló ár/teljesítmény aránya egyedi az európai piacon. Ennek az előnyét egyenlőre a hazai gyümölcstermesztők élvezik, de hamarosan exportra is gyártani szeretnénk. 2004-ben a Corvinus Egyetemtől felkérést kaptunk egy módosított rázógép prototípusának közös fejlesztésére és tesztelésére.

JSI Profil Kft. - Székesfehérvár

JSI Profil Kft. - Székesfehérvár

Autógumi és felni áruház Székesfehérváron. A gumiabroncsokra megelégedetségi cseregaranciát is vállal a cég, az oldalon szereplő feltételek alapján. A cég webáruházat is üzemeltet, így online is merendelheti a kiválasztott gumiabroncsot. A cég gumi szaküzletében személyesen is átveheti rendelését, de kérheti a házhoz szállítást is. Forgalmazott autógumi márkák: America, Barum, BF Goodrich, Bridgestone, Continental, Debica, Good Year, Matador, Michelin, Nokian, Semperit, Uniroyal.

Ker-Bont Kft. - Székesfehérvár

Ker-Bont Kft. - Székesfehérvár

Cégünk 1991 decemberében alakult, autókölcsönzés f˜ tevékenységi körrel. Az elmúlt években a tevékenységi körünk kib˜vült, autójavítással, autóvillamosság javítással, karosszériajavítással, valamint új és használt gumi forgalmazásával, szerelésével. Telephelyünk saját tulajdonú, 8 állásos autójavító mˆhely, 50 nm- es üzlethelyiséggel rendelkezik. Tevékenységeink kib˜vültek : mˆhelyünk jogosult környezetvédelmi igazolólap kiállítására(zöldkártya).

Tuti menü