Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Borsod-Abaúj-Zemplén gumiszerviz képes leírás - Gumiabroncs.tlap.hu
részletek »

Borsod-Abaúj-Zemplén gumiszerviz - Gumiabroncs.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gumiabroncs.tlap.hu » Borsod-Abaúj-Zemplén gumiszerviz
Keresés
Találatok száma - 5 db
Autógumi-webshop

Autógumi-webshop

Az autógumi webshop kínálatában közel negyven gumiabroncs gyártó termékei találhatóak meg. Folyamatos akciókkal, széles autógumi kínálattal várjuk vásárlóinkat. A rendelés folyamán a gumiabroncsok házhozszállítására is van lehetőség, amely Magyarország teljes területén ingyenes! Böngésszen, és válassza az Önnek megfelelő abroncsokat. Internetes áruházunkban közel 30 gumiabroncs gyártó termékei (nyárigumi, téligumi, négyévszakos gumi, személyautó, kisteher, és terepjáró gumi) megtalálhatóak, melyek közül a mi és vásárlóink által a legjobb ár/érték aránnyal rendelkező gyártó abroncsait folyamatosan akciós árakkal kínáljunk. Ezek a gyártók : Michelin, Pirelli, Vredestein, BF Goodrich, Kleber.

Borsod Gumi - Miskolc

Borsod Gumi - Miskolc

Az Észak-magyarországi régió egyik legnagyobb forgalmú gumiabroncs -áruházában nemcsak személy-, hanem kisteher-, tehergépkocsi, terepjáró valamint mezőgazdasági, ipari, munkagép, targonca abroncsok és tömlők egyaránt megtalálhatók raktárunkban, bőséges választékban, elérhető árakon. Gumiabroncsok: Bridgestone, Firestone, Dayton, Michelin, Continental, Uniroyal, Semperit, Barum Good Year, Pirelli, Matador, Eurotec Lemez keréktárcsákat raktárkészletről azonnal fel tudunk szerelni a Magyarországon futó gépkocsitípusok többségére, egyéb típusokra a beszerzést 24 órás szállítási határidővel vállalunk. Autósboltunkban Banner, Bosch, Eurobat akkumulátorokat, autófelszerelési, és autóápolási cikkeket, szezonális termékeket (pl. hóláncokat, jégoldókat ) forgalmazunk nagy választékban. Olaj-, levegő-, és pollenszűrők, fékbetétek, féktárcsák, gömbfejek, szilentek, csapágyak, lengéscsillapítók árusítása és beszerelése Futóműállítás korszerű SICAM számítógépes futóműállító géppel

Marsó - Miskolc

Marsó - Miskolc

Szerviz és gyorsszerviz szolgáltatásinkat már az ország 12 nagyvárosában igénybe veheti. Hívja helyi tarifás kék számunkat, és tájékoztatjuk legújabb téli gumi, nyári gumi és felni akcióinkról, hitel lehetőségeinkről, és szerviz időpontot is foglalunk, hogy ne sorban állással töltse az idejét. 06 (40) 20 40 80

Schnell Service 2000 Kft. - Miskolc

Schnell Service 2000 Kft. - Miskolc

Cégünk 2000-ben alakult vállalkozás. Az alapítástól eltelt időszak alatt jelentős szakmai fejlődés jellemzi munkánkat. Célunk a szolgáltatásaink folyamatos bővítése, kiváló színvonal és megfelelő ár mellett. Fontos számunkra vevőink megelégedése és teljes körű kiszolgálása miközben gépkocsijukra várnak. Ezért hoztuk létre kultúrált vevőszolgálatunkat, kávézó helyiségünket és saját parkolónkat. Gumiabroncsok szerelése és centrírozása: A gumiabroncsokra gyakran nem szentelünk elég figyelmet.Figyelmetlenségünkből adódolag különböző rendellenes kopások alakulhatnak ki.A kopást befolyásoló tényezők: - vezetési stílus, - a jármű leterheltsége, - az útviszonyok, - a gumi megfelelő karbantartása ( levegőnyomás). Cégünknél minőségi szolgáltatást nyújtunk csúcstechnológiás gépeinkkel és minőségi anyagokkal, így garantálni tudjuk a vibrációmentes gördülést.Ezzel nő a gumiabroncs élettartama és vevőink utazási kényelme is. A gumiszerelést vegyszermentes kerékmosással kezdjük, így a centrírozásnál nem kapunk hamis értéket és az abroncs sem károsodik.

Zemplén-Tűzkerék Kft. - Sárospatak

Zemplén-Tűzkerék Kft. - Sárospatak

Zemplén-Tˆzkerék Kft 1991-ben alakult, 1998-tól Kft.-ként mˆködik. F˜ tevékenységi körünk a gépjármˆ gumiabroncs kereskedelem, mely mellett még ezek szakszerˆ javítását és szerelését végezzük.Tevékenységünket két egymással szemközt lév˜ telephelyen végezzük és rendelkezünk a mˆködéshez szükséges hatósági, ill. telephely engedélyekkel és jogosítványokkal, valamint a megfelel˜ képzettségˆ szakemberekkel. Nyolc f˜állású dolgozót alkalmazunk. A gumiszerviz tevékenységet mintegy 1246 m2-es területen végezzük, ahol rendelkezésünkre áll egy fedett - két autó beállására alkalmas - szerel˜mˆhely, egy fedett gumiabroncs tároló, modern iroda, fedetlen - három autó szerelésére alkalmas - mˆszaki hely, egy fedett - teher és mez˜gazdasági gépek beállására szolgáló - hely, valamint több gépjármˆ tárolására alkalmas parkoló terület.

Tuti menü