Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Gumiabroncs.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Gumiabroncs.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gumiabroncs.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 11 db
Alfa Romeo

Alfa Romeo

Úgy beszélik, hogy Henry Ford megemelte kalapját, valahányszor előzni látott egy Alfa Romeót, Enzo Ferrari pedig elsírta magát az örömtől azon a napon, amikor sikerült megvernie az Alfákat. Az egy évszázados márka hozzájárult az autózás történetének legdicsőbb lapjaihoz. A Torpedótól a Duettóig, a Giuliettán keresztül. A feledhetetlen műszaki remekek, az autózás hőskorából, amikor a gépkocsi világszerte megragadta az autórajongók képzeletét. Az Alfa Romeo létének első hónapjai óta vesz részt versenyeken. Kellemes böngészést kívánok az oldalon!

Audi

Audi

Az AUDI AG álltalában Audiként ismert német autógyártó cég, melynek székhelye a németországi Ingolstadt-ban található. Az Audi története az egyik legsokszínűbb az autóipar történelmében. Négy márka, az Audi, a DKW, a Horch és a Wanderer összeolvadásából jött létre 1932-ben, hogy megalapítsa az Auto Union AG márkát, amelynek emblémájául a négy karikát választották. Ez a négy karika a négy márkát szimbolizálja. Oldalamon mindent megtalálsz az Audi márkáról, frankó képeket a népszerű autó típusairól. Hazai Audi márkakereskedők listája.

Autóalkatrész

Autóalkatrész

Autóalkatrészek forgalmazók bemutatása autómárkák szerint csoportosítva. Könnyen kezelhető és használható adatbázsi az autóalkatrész vásárlás elősegítésére. Minden autómárka dobozában minimum négy autóalkatrész elérhetőségét találja meg, így több lehetőség közül is választhat, hogy hol vásárolhatja meg a keresett alkatrészt.

Autómárkák

Autómárkák

Oldalunk felsorol minden olyan autómárkát, ami a mindennapi életünkben is jelen van. Itt megtalálod a saját autód történetéhez kapcsolódó oldalt - autómárkák listáját és számos alkatrész illetve szervizlehetőséget is ajánlunk.

Citroen

Citroen

Citroen a francia autógyártás egyik óriása. Évtizedek óta az autó fejlesztés élvonalába tartozik. A személygépkocsikat minden kategóriában gyártják a legkissebbtől - C1, a legnagyobbig C6. A fiataltól az időssebbig, a családostól az egyedül állóig mindenki megtalálhatja a maga Citroen-jét. A vállakozóknak is remek kis és nagy teherszállító járműveket gyártanak többféle felhasználási területre. A Citroen teherautók és a személyautók egyaránt nagyon kényelmesek, természetesen szépek is. Oldalamon megtalálható minden citroenről szóló igényes oldal.

Hibrid autó

Hibrid autó

A hidrid autó a környezetbarátibb közlekedés egyre terjedő közlekedési eszköze. Ma már szinte minden autó márka kísérletezik vagy piacra dobott ilyen hibrid hajtású gépkocsit. A motor hagyományos benzines vagy dízel, de egy elektromos motor is van a gépkocsiban. A hibridautó képes kizárólag elektromos hajtással vagy vegyes üzemben is közlekedni. Így jelentős üzemanyag megtakarítás érhető el és kevésbé szennyezi a környezetet.

Hólánc, hóláncok

Hólánc, hóláncok

Hólánc magyarországi körkép, gyártókról, forgalmazókról, kereskedésekről és minden olyan információ, ami a hóláncokkal és a téli közlekedéssel kapcsolatos. Tematikusan válogatott dobozokban találja a különböző hóláncokkal kapcsolatos linkeket.

Kia autó

Kia autó

Kia koreai autómárka a 2000. évtől már a korszerű és esztétikus, jól megfizethető autót jelenti. Az új modellek már formáikkal és esztétikus kialakításukkal hívták fel magukra a figyelmet. A magyar tervező által készített Ceed modell már világszerte sikeres autó. A cég az ezredfordulon elhatározta, hogy a legnagyobb és legnépszerübb autómárkák közé tornázza fel magát. Az autóik olyan mértékben fejlődtk, hogy sikerült is nekik. Ez az oldal a Kia autómárka iránt érdeklődőket segíti az eligazodásban.

Mazda

Mazda

A Mazda autómárka bemutatása. Kereskedések, hivatalos oldalak, szervizek és rengeteg hír a Mazda autókról. A családi autótól a nagy teljesítményű sport autóig mindent megtalálhat a márka választékában. Modelljeinek kifinomultsága, az igényes kialakítás és megbízható teljesítmény vezet a nagy eladási rekordokhoz. Használt mazdák, 323, 3, 5, 6, rx8, sport versenyek, cars, azaz, a legjobb dolgok a Mazdáról, legyen az magyar (hazai), illetve külföldí hírek, érdekességek, leírások, tesztek, bemutatók. Érdemes itt az oldalon keresni, nézelődni!

Hirdetés
Mitsubishi

Mitsubishi

Mitsubishi magyarországon az autó márkáról ismert, de ez a japán óriás vállalat a gépipartól az elektronikai berendezések gyártásáig, a kereskedelemtől a vegyiparig mindenhol jelen van a világon. Nagy teljesítményű autói a legkissebb kategóriától a legnagyobbig jelen vannak a piacon. Autói a pálya versenyektől a terep versenyekig mindenhol az élen szerepelnek. A márka iránt érdeklődőket segíti ez az oldal a tájékozódásban.

Simson

Simson

Az oldalon minden Simson motorral kapcsolatos információ megtalálható. A motor története, típusai, motorok alkatrész ellátása, tuning, valamint a témához kapcsolódó klubok, honlapok, és szervizek. Minden ami simson motor, alkatrészek, klubok, szerviz, leírás, tesztek, motoros klubok, szervizek, simson alkatrészek.

Tuti menü